افتتاح نخستین نمایشگاه گلِ میاندوآب در پارک گوللر باغی
نخستین نمایشگاه و پارک گل در میاندوآب با حضور جمعی از مردم شهر و مسئولین شهری افتتاح شد.
به گزارش زرین خبر در مراسم افتتاحیه این مراسم که در پارک گوللر باغی میاندوآب برگزار شد، رحیم حاجی زاده رئیس شورای شهر میاندوآب با اشاره به اقدامات و برنامه های شورای شهر برای عمران و آبادانی میاندوآب، گفت: امسال نهضت آسفالت را در میاندوآب شروع کرده ایم.
شهردار میاندوآب هم در این مزاسم با اشاره به افتتاح پارک و نمایشگاه گل گوللر باغی گفت: در ادامه روند توسعه و پیشرفت شهر، احداث چند پارک دیگر در میاندوآب در دستورکار شهرداری است.
عبدالله عبدالهی اظهار کرد: کار ساماندهی رودخانه زرینه رود (جیغاتی چای) نیز با مشخص شدن پیمانکار آغاز شده و با این کار می توانیم شاهد تحولی عظیم در میاندوآب باشیم.
شهردار میاندوآب با تقدیر از مردم به خاطر پرداخت عوارض شهرداری، اظهار کرد: می خواهیم میاندوآب را به عنوان یک الگوی شهر توسعه یافته و پیشرفته معرفی کنیم و این شدنی نیست مگر با همکاری و همراهی مردم.
هر کس کی تورکلرین فرهنگینه خاطیر یوغونئوخ چکیر تانری اونا کومک اُولسئون
زرینه چایین قدیمکی آدین پرانتز ( ) ایچینده یازئون پرانتزه تورکی آدی گئون میثال قوشا ( آی )
ممنون دیقّتیزدن. اصلاح اولوندو.
باسلام ودعاي خير:مياندوآب باغ عدن وفرهنگ است خيلي ممنون جناب آقاي دكترعبدالهي بزرگوار افتخارمياندوآب ومياندوآبي ها يكي از شهرداران كاردان استان آذربايجان غربي تقديروتشكر ميكنم از زحمات بي دريغ وشبانه روزي جناب آقاي دكترعبدالهي بزگوار. خواستم زنده بمانم غم دوران نگذاشت خواستم غم نخورم غصه حجران نگذاشت
ممنون سیزدن، عزیز یاسر جان.
از تهران سلامی گرم به قوشاچای سربلند . ارادت ما رو بعموان یک همشهری در غربت پذیرا باشید